Nathalie Leijonhöf.


 

Jag heter Nathalie Leijonhöf och är född -86. 

Under hela mitt liv har jag hållit på med hästar och under många år har jag ridit galopphästar. Jag red löp som lärling och målet var att bli professionell jockey. 
Detta är den enda sport där kvinnor och män tävlar på lika villkor. Man ska helst väga väldigt lite, för att kunna rida olika vikter men  samtidigt måste man vara stark som en oxe. 

 Jag har alltid varit mån om kosten men fuskar så klart ibland för man är ju bara människa. 
Överlag så har jag alltid följt en strikt diet som anses vara bra för idrottare. 

Jag som många andra ansåg jag att jag åt bra och rätt, men så fel jag hade....

Jag sökte hjälp hos Medicinkvinnan i juli månad 2015 för jag mådde riktigt dåligt. Kroppen ville inte släppa i vikt, jag var konstant trött och min stubbin hade blivit mycket kortare. 

 Jag bokade tid för en personlig rådgivning och där tittade vi bl. a. på vad som var bra respektive dåligt för mig att äta, dels med tanke på vilken blodgrupp jag har men även med tanke på vilka problem jag hade. 
Allt som jag ansåg var bra för mig visade sig vara helt fel. 

Om man tittade på kosten, endast med hänsyn till blodgruppen, så fanns det två kolumner för t.ex. blodgrupp A, som jag har, en med bra val och den andra med mat man bör undvika. 

Jag åt endast sådant som inte var bra för mig! 

Inte konstigt att kroppen inte fungerade. 

Efter mitt besök hos Medicinkvinnan bar det av mot Coop, vår shoppinglista såg väldigt annorlunda ut och nu skulle det läsas ordentligt på innehållsförteckningen. 
Vi inser inte hur mycket konstigheter och hur många skadliga e-ämnen vi stoppar i kroppen varje dag men nu är det slut med det. 
Nya recept införskaffades och matlagningen blev mycket lättare och mer intressant. 

Första tiden blev en riktig chock för min kropp, mycket förändringar och vi lärde oss att tänka annorlunda när det gällde val av mat. Kroppen rensades på gammalt skräp och vi mådde bättre o bättre. 
Både jag och min man gick in för vår nya livsstil till 100%.

Efter en månad var det dags för ett återbesök hos Medicinkvinnan. 

Vi möttes av ett stort leende från Kristina. 
Hon kände knappt igen oss. Flera kilo lättare, glada och pigga. Huden hade fått en fin lyster och det riktigt strålade om oss båda. 
Vi har nu gått igenom en detox, ändrat kosten och vi har aldrig mått bättre. 

Med facit i hand så ångrar jag att jag inte kontaktade Medicinkvinnan tidigare när jag red professionellt, då hade jag utan problem kunnat rida hästar med låg vikt. 

Idag är jag lättare men framförallt starkare som ryttare och fr.o.m. den första november 2015 kan jag äntligen göra  come back i tävlingssadeln och detta har jag Medicinkvinnan att tacka för. 

Det är aldrig för sent att göra en förändring i livet. 

Många går hellre till läkare och får en massa preparat utskrivna  istället för att ta tag i kosten som är nyckeln till ett hälsosammare liv. 

Allting du äter eller dricker, gynnar antingen hälsa eller sjukdom!

/ Nathalie