Graviditet.


EN SUND START I LIVET BÖRJAR REDAN FÖRE FÖDSELN

Var noga med att sköta om dig under graviditeten så ger du ert barn de bästa förutsättningarna för en bra start i livet.

Kosten och en väl fungerande mag- tarmkanal är grunden för hälsa.

Om ni planerar att skaffa barn eller är gravida och vill ta reda på om det behövs göras några korrigeringar när det gäller näringsupptaget kan jag erbjuda en scanning där man svart på vitt ser underskott respektive överskott av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och även tungmetaller
.
Vill du ha hjälp med att gå igenom dina matvanor och få tips om hur du på ett enkelt sätt kan korrigera kosten och eventuellt komplettera med rätt tillskott har vi olika lösningar för det.
Vi kan erbjuda kosttillskott till ett mycket bra pris, speciellt framtagna för att korrigera obalanser
och optimera kroppens funktioner.
Preparaten är specialtillverkade på licens och mängden näringsämnen är noga anpassat efter vad man sett ger bäst resultat. 

Örter och naturmedel fungerar bra vid graviditet och är skonsamma mot magen.

Kvinnor har i alla tider använt sig av specifika örter som t.ex. hallonblad den sista månaden för att underlätta vid förlossningen och andra naturmedel som är stärkande vid graviditet.

Det är viktigt att äta bra kosttillskott och hela spectrat av essentiella fettsyror under graviditeten.
De flesta känner till att Folsyra är bra men många vet inte att det finns väldigt bra medel som inte påverkar magen för att få upp ett lågt Hb. Det finns medel som förbättrar upptaget av järn som är väldigt effektivt tillsammans med naturliga järntillskott.

Efter förlossningen används också örter eller homeopatiska medel för att läka ihop snabbare.
Många använder också örter för att få mer mjölk eller för att få igång mjölkproduktionen om den av någon anledning avstannat.

Många kunder vill också testa naturliga medel mot illamående under graviditeten
eller mot kolik hos det nyfödda barnet. Det finns många bra naturliga metoder men
 i Sverige är det  inte är tillåtet att ge råd till gravida eller till barn under 8 år.

Är du gravid och vill få kontakt med en Doula så kan jag förmedla en kontakt.

Vill ni läsa på om vaccinationer innan ni beslutar om ni ska vaccinera eller inte, ta kontakt med t.ex. SAVE, en ideell organisation som informerar om riskerna med att vaccinera. 
Det finns även möjlighet att "vaccinera" eller stimulera immunförsvaret med homeopatiska medel
men dessa finns inte att köpa i Sverige men går att få tag på i utlandet.
Det finns specifika medel för varje barnsjukdom och allt annat som vaccinationerna innehåller.

Boken Comparing Natural Immunity with Vaccination av Trevor Gunn, finns i butiken, är mycket läsvärd och kan hjälpa er att fatta ett beslut angående vaccinationer.

Det finns även en bok som är skriven av Christina J Head som är väl värd att läsa när man står inför ett så viktigt beslut, An Educated Decision, One approach to the vaccination problem using homeopathy. Christina finns i London och arbetar med vaccinationsskador.