Mineralstationen och Medicinkvinnan i samarbete.


  
De som känner mig vet att jag inte är intresserad av att sälja produkter men väldigt intresserad av bra resultat och av att hjälpa människor och djur att må bättre men som ni alla vet så krävs det en insats
för att få resultat.
 
Som terapeut håller man alltid utkik efter metoder och kvalitetsprodukter som ger bra resultat och jag har länge sökt efter ett instrument som ger mig information om hur det ser ut i kroppen när det gäller brister respektive överskott av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och tungmetaller men det har varit svårt att hitta något som passar min filosofi och som inte kräver massor av produkter för att korrigera obalanserna.
 
Jag tror inte på "quick fix" och genvägar och det bästa är alltid personliga råd och recept
MEN jag har nu hittat några basprodukter som är framtagna enligt konstens alla regler när det gäller rätt mängd av varje ingrediens, rätt inbördes förhållande och med högre doser än vad som finns i butikerna och som passar dig som endast vill investera i ett minimum av tillskott.
Ett sådant kraftfullt tillskott med näringsämnen som arbetar tillsammans för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att  själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan t.ex. ockupera cellerna och kroppen klarar inte av att göra sig av med dessa vid brist på fettsyror och vissa näringsämnen.
 
Ryktet säger att Medicinkvinnan har bra produkter, många specialprodukter och vissa produkter som du inte hittar någon annanstans och för bästa resultat vill jag gärna skräddarsy mina recept och råd.
 
Min buffé av kunskap, metoder och produkter kommer att finnas kvar och plockas fram när det behövs men nu kan jag äntligen erbjuda en intracellulär mätning av näringsnivåerna, separat eller inkluderat vid en konsultation. Alltså hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du har kunnat tillgodogöra dig och inte vad som "flyter runt i kroppen".
 
Detta är tänkt att passa alla och vara ett fundament av viktiga näringsämnen för alla människor.
Min filosofi vad det gäller kosten gäller fortfarande, kosten är, har alltid varit 
och kommer alltid att vara viktig.
Som jag skriver i min bok, inga dieter med roliga namn och ingen fanatism men mat av bra kvalitet
och om man vill sätta ribban lite högre en korrigering med hänsyn till blodgrupp.
 
Det är fortfarande möjligt att vid behov komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.
 
Mineralstationens koncept är en del av ett mycket större koncept där man under många år testat olika näringstillskott och olika kombinationer. Preparaten är specialtillverkade på licens och mängden näringsämnen är noga anpassat efter vad man sett ger bäst resultat. 
 
Mineralstationens filosofi är att arbeta med fungerande tillskott där man kan mäta resultaten.
Det är billigare och du slipper köpa ett antal olika burkar av varierande kvalitet.
 
Deras specialtillverkade produkter heter LIVLIG och LADDAD och du kan läsa mer om varför de fungerar så bra här;   Läs mer här.
 
Mineralstationen använder sig av bioresonans som är ganska välkänt i omvärlden
men relativt okänt i Sverige.
Du kan läsa mer om det  här
 
Du kan registrera dig här, via min länk;
https://www.mineralstationen.se/mitt-konto/?ref=32

Du är alltid välkommen att slå mig en signal om du undrar över något
eller om du vill att vi ska ordna ett event tillsammans.

Kristina Naranjo MEDICINKVINNAN
0708  978380