Mineralstationen och Medicinkvinnan i samarbete.


  
De som känner mig vet att jag inte är intresserad av att sälja produkter men väldigt intresserad av bra resultat och av att hjälpa människor och djur att må bättre men som ni alla vet så krävs det en insats
för att få resultat.
 
Jag har länge sökt efter ett instrument som mäter brister respektive överskott av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och tungmetaller men inte hittat något som passar min filosofi som är både tillförlitligt, enkelt, inte kostar skjortan eller kräver ett inköp av massor av produkter för att korrigera obalanserna.
 
Jag tror inte på "quick fix" och genvägar och det bästa är alltid personliga råd och recept
MEN jag har nu hittat några basprodukter som är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra och med högre doser än vad som finns i butikerna och som passar dig som endast vill investera i ett minimum av tillskott.
Ett sådant kraftfullt tillskott med näringsämnen som arbetar tillsammans för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att  själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan t.ex. ockupera cellerna och kroppen klarar inte av att göra sig av med dessa vid brist på vissa näringsämnen.
Här kan vi se resutatet svart på vitt, före och efter.
 
Ryktet säger att Medicinkvinnan har bra produkter, många specialprodukter och vissa produkter som du inte hittar någon annanstans och jag har alltid haft som mål att kunna erbjuda det bästa jag har kunnat hitta och skräddarsy mina recept och råd.
 
Min buffé av kunskap, metoder och produkter kommer att finnas kvar och plockas fram när det behövs men nu kan jag äntligen erbjuda en intracellulär mätning av näringsnivåerna, separat eller inkluderat vid en konsultation. Alltså hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du har kunnat tillgodogöra dig och inte vad som "flyter runt i kroppen".
 
Detta är tänkt att passa alla och vara ett fundament av viktiga näringsämnen för alla människor.
Min filosofi vad det gäller kosten gäller fortfarande, kosten är,
har alltid varit och kommer alltid att vara viktig.
Som jag skriver i min bok, inga dieter med roliga namn och ingen fanatism men mat av bra kvalitet, 
eventuellt en viss justering med hänsyn till blodgrupp, är en viktig pusselbit när det gäller hälsa och välmående.
 
Det är fortfarande möjligt att vid behov komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.
 
Mineralstationens koncept är en del av ett mycket större koncept där man under många år testat olika näringstillskott och olika kombinationer. Preparaten är specialtillverkade på licens och mängden näringsämnen är noga anpassat efter vad man sett ger bäst resultat. 
 
Mineralstationens filosofi är att arbeta med fungerande tillskott där man kan mäta resultaten.
Det är billigare och du slipper köpa ett antal olika burkar av varierande kvalitet men framförallt så slipper du gissa dig till vad du behöver.
 
Deras specialtillverkade produkter heter LIVLIG och LADDAD och du kan läsa mer om varför de fungerar så bra här;   Läs mer här.
 
Mineralstationen använder sig av bioresonans som är ganska välkänt i omvärlden
men relativt okänt i Sverige.
Du kan läsa mer om det  här
 
Här hittar du information om vetenskapliga studier;  Studier här.
 
Läs gärna om Mineralstationen och deras tillskott, så att du får grundläggande kunskaper i ämnet.
 
Du kan registrera dig här, via min länk;
https://www.mineralstationen.se/mitt-konto/?ref=32

Du är alltid välkommen att slå mig en signal om du undrar över något eller om du vill att vi ska ordna ett event tillsammans.

Kristina Naranjo MEDICINKVINNAN
0708 978380