Mannatech.

Som terapeut söker jag ständigt efter de bästa och mest effektiva näringstillskotten till mina klienter, jämför kritiskt, lägger till eller byter ut produkter i sortimentet.

Från början var direktförsäljning inte ett alternativ för mig men Mannatechs produkter är bland det bästa jag sett  och det finns många fördelar med att sälja direkt utan mellanhänder.  

En annan anledning att arbeta med Mannatech är att jag vill sprida information om upptäckten av glyconutrients och  göra människor uppmärksamma på skillnaden mellan syntetiska och naturliga näringstillskott.  Även om du  köper dina produkter i en hälsokostbutik så är det tyvärr ingen garanti för att de är naturliga.


Om du tar näringstillskott, vet du vad dina vitaminer och mineraler är tillverkade av ?

Hur viktigt är det för dig att må bra ?

Har du funderat på hur du skulle kunna göra en insats i världen och hjälpa barn, men inte vetat hur ?

Vi arbetar som sociala entreprenörer med ett av de största hälsoproblemen i världen och har som mål att hjälpa 5 miljoner barn genom ett speciellt donationsprogram.


Upptäckten av glyconutrients är en revolution inom hälsa och ligger ungefär på samma nivå som upptäckten av penicillin.
Läs lite om hur det började, mycket mer information finns på nätet......

År 1994 hade Mannatechs grundare Sam Caster en innerlig önskan – att skapa ett företag som verkligen kunde göra en skillnad i världen. Det nya forsknings- och utvecklingsföretaget började i det tysta samla forskare och marknadsförare. Deras mål var att utveckla toppmoderna tekniker som kunde göra drömmen till verklighet. År 1996 upptäckte Mannatech en helt ny kategori växtbaserade näringsämnen kallade glyconäringsämnen. Företaget framställde en av världens första glyconäringsprodukter, Ambrotose Complex, som har erhållit över 50 patent världen över för tekniken bakom sammansättningen. Det skapades med Mannapol gelextrakt från Aloe Vera och blev Mannatechs grundprodukt baserad på Real Food Technology-lösningar för integrativt hälsostöd.

År 2007 utvecklade Dr. Rob Sinnot, Chief Science Officer och Mannatechs nuvarande VD, Real Food Technology-metoden genom att formulera PhytoMatrixtabletterna. Det var industrins första vitamin och mineralprodukt tillverkad av naturliga och växtbaserade ingredienser i näringsmässigt effektiva doser. Sedan hjälpte Sam Caster till att introducera den sociala entreprenörsmodellen hos Mannatech och dess partners år 2010. Genom företagets program som bygger på donationer genom konsumtion, kunde Mannatechs konsumenter hjälpa till att nära världens mest utsatta barn genom att helt enkelt ge sig själv näring. År 2012 lanserade Mannatech NutriVerus pulver, vilket är resultatet av åratal av forskning och tekniker som gett upphov till över 50 patent världen över. Laddad med den mest unika och avancerade näringsprofilen i en enda produkt i dagsläget, förser NutriVerus pulver dig med näring från äkta råvaror, precis så som din kropp vill ha det.

Fakta om Mannatech

-        Pionjär inom glykonäringsämnen, en revolutionerande och banbrytande vetenskap

-        Äger skyddade produkter och sammansättningar som inte erbjuds någon annanstans

-        Över 70 patent har utfärdats i världen för tekniker relaterade till våra produkter

-        Bevisade föregångare inom hälsoindustrin

-        Uppfyller eller överträffar de högsta kvalitetskontrollerna och certifieringsstandarder

-        Gränslös internationell försäljningsorganisation

-        Bedriver verksamhet i 24 länder och expanderar

-       Börsnoterad på NASDAQ  ( MTEX )

-        Medlem av Direct Selling Association ( DSA )

-        Medlem av  Council for Responsible Nutrition  ( CRN )